söndag 9 december 2007

Kentmania

I fredags blev det till att sluta tidigt från jobbet och hasta iväg mot Varberg där vi mötte Mattias och Frida för att sedan bila vidare till Lund. Väl i Lund checkade vi in på hotell. (lite av en besvikelse faktiskt, Mina sängkläder var håriga och hotellet i sig lite småsunkigt)
Vi lyckades efter mycket om och men få tag på en taxi in till centrum. Det verkade som nästan som om det bara fanns en person som jobbade i taxins växel för det tog ungefär 3 minuter innan någon svarade. Vår plan var att fråga taxi chauffören om tips på vart man kunde gå och äta och dricka lite en fredagkväll i Lund... dock hade vi otur då chauffören var i från Malmö och inte alls speciellt bevandrad i Lund så han visade oss till vad som finns i ungefär varje stad, nämligen Bishops arms. Inte så spännande tänkte vi och började promenera vidare. Till slut hittade vi ett ställe som heter Stortorget där vi dinerade. Underbar mat, trevlig service och gott vin. Rekommenderar stället starkt. Sen kan det väl ha gjort väldigt mycket det faktum att vi hade trevligt sällskap att äta med.
Därefter blev det buss till Olympen och på bussen konstaterar vi att vi inte har någon kamera...
På Olympen var det fullt med folk och vi stod där och trängdes, svettades och mös. Värmen där inne var helt otrolig, men man överlevde. Det var värt det. Kent gjorde en himla bra spelning som jag kommer att leva på länge. Trots att det var i en sunkig gympasal så var det bästa spelningen jag sett med dem.
Nu har jag planerat vidare. Har köpt biljetter till Kent när de ska uppträda i Trollhättan på alla hjärtans dag. Inte för att jag är ett helgalet Kent-fan, utan mest för alla hjärtans dag grejens skull. Tyckte att det lät mysigt.

Inga kommentarer: