torsdag 17 september 2009

Information overload

Var tvungen att ta en liten paus i allt skrivande. Håller på och pluggar inför stundande anatomitenta och jag upplever det som om mitt huvud håller på att gå i bitar.
Förvisso är väldigt mycket repetition, men det är en hel del nytt som faktiskt är ganska svårt att greppa.
Vad har hänt? Hjärnan hänger inte med längre. Jag som brukade ha lätt för latin en gång i tiden lyckas nu inte lägga ett enda latinskt namn på minnet. Jag känner mig allt annat än smart.
Sen att sitta bänkad vid köksbordet med en massa böcker och papper runt omkring sig känns väl mindre motiverat när solen lockar utomhus.
Jag SKA ta mig en liten stund senare och ut och promenera vid sjön. Det är så otroligt fint där nere nu i början av hösten. För det håller ju faktiskt på att bli höst. Löven börjar gulna och det är mycket mörkare ute på morgonen. Och inte minst kallt. Står och huttrar när jag väntar på bussen på morgonkvisten.

I morgon blir det Ikea för hela slanten! I alla fall på morgonen. Mor ska köpa ny säng och jag ska agera bärhjälp. Sen är det ju aldrig fel med en tur till Ikea. Man hittar alltid något käckt.
Efter Ikea bär det av till Halmstad (Ja jo jo i morgon ska det resas förstår ni). Dock inget roligt. Ska till en specialist som ska titta på mitt stackars knä. Antagligen fick knät en värre smäll än man tidigare trott när jag och mor råkade ut för en bilolycka för X antal år sedan.
Håller tummarna för att det inte blir tal om operation... Läskigt värre

Inga kommentarer: