söndag 27 december 2009

Julen är förbi

Allt det här som man gått och förberett sig inför, handlat och pyntat till är över lika fort som det kom. Intressant har det varit också. Julafton firade vi i Lödöse hos svärföräldrarna där vi åt norskt julbord. Juldagen bar det av till min syster.... och jag måste erkänna att stundtals så trodde jag inte att vi skulle komma fram. Herregud så vägarna såg ut och va snö! Vi körde i ca 50km/h hela vägen för det gick inte att köra så mycket fortare.
Sen så snöade det... och snöade och snöade. Och snöade lite till. På annandagen så roade sig Magnus och Olle med att skotta fram bilarna på parkeringen. Det tog tid. Och medan de ändå hade skyfflarna framme så passade de på att skotta ihop en enorm hög som barnen kunde bygga en borg av.
Det har verkligen varit en vit jul i år, något annat kan man ju inte säga. Så när vi skulle åka hem från min syster på annandagen så tog vi svängen om Kungälv och kikade in på Ica och köpte oss en snöskyffel för vi tänkte att det behövs nog om vi ska lyckas komma in på vår igenplogade parkering!
Tji fick vi. Det visade sig att det var inte på lååååånga vägar lika mycket snö i Borås som det var i Trollhättan så vi kunde glatt köra in på parkeringen utan bekymmer och låta skyffeln ligga i bagaget.

Inga kommentarer: