lördag 29 oktober 2011

Familjen udda?

Något jag har lagt märke till är att man som nybliven förälder får ganska udda intressen. Några utav dessa intressen är bland annat:
-Siris rapar
-Siris kräks
-Siris bajs
Mest utav allt den sistnämnda punkten. Vår dotter har nämligen haft en lite småkrånglig mage från start och det faktum att hon får ersättning istället för bröstmjölk gör kanske inte saken lättare. 
Så det har väl varit några nätter med en dotter som vägrat sova, haft svårt att komma till ro och som vid vissa tillfällen varit otröstlig och då har de STORA krokodiltårarna kommit.
Rådet vi fått från BVC var att hälla i en tesked matolja i varje flaska mat hon fick för att försöka få igång systemet på henne. Detta hjälpte föga. Idag vart vi tvungna att hjälpa den lilla stackaren för hon var stenhård i magen och lyckades inte få ut det. Jag har aldrig sett en bebis se så lättad ut efteråt. Nu har hon till och med lyckats bajsa för egen maskin.
Och vi? Vi som nyblivna föräldrar är självklart jättestolta över henne. Det krävs inte mer än så. Bajsa duktigt och mamma och pappa kommer höja dig till skyarna. Vi vill ju trots allt bara att hon ska må bra.

Inga kommentarer: