onsdag 31 augusti 2011

Busunge!

Idag var det dags för ännu ett besök hos barnmorskan. Det vägdes, mättes och lyssnades. Fast det sistnämnda var lite svårare att utföra, ty det var en bebis som vägrade ligga still. Barnmorskan jagade honom/henne med apparaten och så fort hon tyckte att hon hörde hjärtljuden bra så bestämde sig det lilla livet för att vända på sig. Så här höll det på i ganska många minuter. Till slut fick barnmorskan helt enkelt nöja sig med det hon hörde. Krabaten var inte alls med på noterna idag och ville nog helst av allt få vara ifred.

Hann även med en liten tur på stan idag. Hittade mig ett par jeans som jag köpte. Tänkte att det kunde vara skönt att ha nu när det går mot höst. Annars var det ganska mysigt att bara strosa runt och botanisera lite granna.
Fick gjort detsamma igår. Jag och maken åkte till Jönköping där vi tittade i affärer, åt Ikealunch och shoppade lite granna. Spöregnet till trots.
Hittade en jättefin dörrmatta på Village. Det kanske låter dumt, men jag har velat ha en dörrmatta i flera år, men det har aldrig blivit av att vi köpt en. Nu så ligger den där i hallen, grön och fin med texten "känn dig som hemma". Ser inbjudande ut.

Inga kommentarer: