lördag 10 december 2011

Hurra hurra!

Idag blir vår lilla docka 2 månader! Vart har den tiden tagit vägen? Det har faktiskt gått väldigt fort. På ett sätt tycker jag att det inte var så längesedan vi kom hem från BB och på ett annat sätt så känns det som om Siri alltid har funnits i våra liv.
Det är så roligt att se allt som händer med henne just nu för det har verkligen kommit en explosion av upptäckter, utveckling och framsteg.
Det har ju börjat rätta till sig med hennes sömn tex. Visst det är lite knep och knåp att få henne att somna dagtid, men det går. Det är ingen omöjlighet längre. Hon sover jätteduktigt på nätterna. I natt sov hon från 23.00-08.40. Det är lyx det! Det är kanske bara en period, men man får passa på att njuta så länge det varar.
Hon har upptäckt händerna. Hon är jätteglad om hon lyckas stoppa in en hand i munnen och den gnager och slickar hon på och säcklet bara rinner. Hon har börjat säckla rätt mycket.
Hon har även börjat prata väldigt mycket. Det är en social liten tjej som tycker om när man sitter och pratar med henne. Är det något som inte passar så är hon snabb med att säga ifrån. Då skäller hon på mamma och pappa. Det blir lite mer högljutt prat.
Och så alla leenden. Oj vilka leenden man får ibland och de kommer allt oftare. Man smälter som smör i solsken när hon firar av ett leende och man känner att man skulle ta ner månen till henne om hon så bad om det. Kort och gott så är hon ett litet charmtroll... ett charmtroll med temprament.

Inga kommentarer: